• Ombouwen html website naar multilingual WordPress
 • Installatie en configuratie multilingual WordPress
 • Ontwikkelen multilingual WordPress theme
 • Installatie, configuratie en aanpassen plugin’s
 • Streaming video van youtube
 • Opzetten nieuwsbrief
 • SEO optimalisatie complete website
 • responsive maken multilingual WordPress website
 • Schrijven WordPress handleiding
 • Verbeteren snelheid website
 • Tweetalig maken website


Multilingual wordpress responsive website

Proveiance is een multilingual WordPress website in Engels en Nederlands en bied informatie over veiligheid. Deze klant kwam de eerste keer omdat hij van zijn gebruikelijke webdesign bureau een ongelooflijk hoge offerte had ontvangen. De offerte die ik hem bood was ongeveer 25% van wat de ander had geboden. Eerst ging het erom dat de website alleen maar aangepast hoefde te worden maar verloop van tijd wilde de klant zijn eigen website kunnen beheren en daarom is er gekozen om de html website om te bouwen naar een multilingual WordPress website.

De oude website heb ik dus uit elkaar gehaald en in een multilingual WordPress theme verwerkt. Ook dat theme is geheel door mij ontwikkeld. De klant wilde precies dezelfde website en dus moesten er verschillende templates gemaakt worden. Eentje speciaal voor de voorpagina, de overige pagina’s en ook voor de losse artikelen.

Voor de artikelen wilde men ook gebruik gaan maken van video’s om verschillende zaken beter uit te leggen en mensen te voorzien van voorbeelden. Dit was een kleine extra uitdaging omdat dit natuurlijk niet standaard was.

Na het ontwikkelen van het multilingual WordPress theme en het aanpassen van de verschillende plugins heb ik de video opties geplaatst waarvoor verschillende aanpassingen waarvoor verschillende zaken opnieuw geprogrammeerd moesten worden.

En omdat de klant vooral aan SEO, zoekmachine optimalisatie dacht en verbeteringen van de website voor bezoekers heb ik ook een nieuwsbrief plugin geïnstalleerd en alle artikelen geplaatst en heb ik de hele website geoptimaliseerd voor SEO.

Omdat de klant nieuw is met multilingual WordPress heb ik speciaal voor deze website een handleiding geschreven en nu kan de klant eigenlijk alles zelf doen maar natuurlijk ben ik altijd bereikbaar voor vragen en hulp bij problemen. Hopelijk zal de website snel aangevuld worden met nieuwe artikelen en video’s en zal deze website snel een betere positie krijgen in Google.

Bekijk de website

multilingual WordPress

Een multilingual WordPress is niet zo heel erg bijzonder maar men moet heel goed opletten op welke manier men dit doet. Men kan eenvoudig websites maken voor iedere taal en deze installeren maar dat is niet netjes. Er zijn verschillende plugins die al het werk voor je kunnen doen en het ook makkelijk maken voor de eigenaar om deze teksten aan te passen.

Wilt u ook u website van html naar WordPress laten ombouwen of wilt u ook een mooie multilingual WordPress website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en laat je verbazen door de mogelijkheden en de prijzen.

 • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen