• Ontwikkelen Joomla Website
  • Joomla template aanpassen
  • Advies zoekmachine optimalisatie


Joomla template aanpassen Preventieinfo
Preventieinfo is een Joomla website en is een dienst van een financiƫle dienstverlener in Geleen en hebben deze website laten ontwikkeling omdat voorkomen beter is dan genezen. Dat is een goed idee maar is een verkoop truc om verzekeringen te verkopen

Deze klant had enkele problemen met de website die door iemand anders was gebouwd maar deze kon de aanpassingen en verbetering niet doen en daarom werd mijn hulp in geroepen. Eerste wat ik gedaan heb is de Joomla template aanpassen en daarna heb ik nog enkele wijzigingen aangebracht voor seo, zoekmachine optimalisatie zodat ze zo ook meer bezoekers zullen krijgen op de website.

Ik moest de Joomla template aanpassen maar als ik ook kleine andere aanpassingen mee kan nemen die de website zullen verbeteren dan neem ik die meestal mee. Uiteraard zal ik mijn klanten eerst informeren maar dit is vaak geen enkel probleem. Het is gratis en het is extra dus dat is altijd positief en wie is daar niet in geĆÆnteresseerd. Zo wordt het niet alleen de Joomla template aanpassen maar ook verbeteren.

Uiteindelijk heb ik natuurlijk ook weer meer adviezen en tips gegeven over seo, zoekmachine optimalisatie en internetmarketing om meer bezoekers naar de website te krijgen.

Joomla template aanpassen

Veel mensen denken dat als ze Joomla installeren en er een Joomla template bij kopen dat ze dan klaar zijn maar vaak wil dat nog wel eens tegen vallen en wil men toch de Joomla template aanpassen en verbeteren. Na verloop van tijd is het ook mogelijk dat de website niet meer goed te bekijken is in alle browsers en op alle apparaten en kan men ook beter de Joomla template aanpassen.

Dit hoeft vaak niet zo veel werk te zijn maar is afhankelijk van de eisen en wensen maar dit hoeft niet veel geld te kosten, althans niet bij mij. Men zal zich verbazen over mijn prijzen en wat de mogelijkheden zijn. En bedenk ook dat als ik een website oplever dat men er daarna niet direct weer alleen voor staat. Men kan altijd rekenen op mijn hulp en adviezen en ben ik altijd bereikbaar.

Wilt u uw Joomla template aanpassen verbeteren en of responsvie laten maken vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en laat mij u verbazen door de mogelijkheden en prijzen.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen