• Omzetten html naar WordPress website
  • Ontwikkelen WordPress theme
  • Bouwen WordPress website
  • SEO optimalisatie
  • Responsive maken WordPress website
  • multilingual maken wordpress website


html naar WordPress website, Moonen Congresorganisatie
Moonen congresorganisatie is een bedrijfje dat zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van congressen en bijeenkomsten. Voor grote en kleine congressen kan men bij deze zeer professionele onderneming terecht.

Deze klant kwam bij mij omdat een andere klant mij had aangeraden want zij wilde dat de website van html naar WordPress zouden worden omgezet en wilde de website responsive hebben, het zelf bij kunnen houden en natuurlijk ook SEO optimalisatie voor de hele website.

Om het ging om het omzetten van html naar WordPress website was webdesign niet nodig. Ik heb dus speciaal hiervoor een responsive WordPress theme ontwikkeld waarbij ik heb geprobeerd om de website net zo snel of sneller te maken dan de oude website. Een website in html is nog op de oude manier maar maakt een website erg snel omdat er geen heel content management systeem achter zit. Dat was een leuke uitdaging maar de website moest ook in twee talen, Nederlands en Engels, gemaakt worden.

Het was geen makkelijk ontwerp maar uit eindelijk heb ik de website van html naar WordPress omgebouwd en daarna geprobeerd het zo snel mogelijk te maken. Deze website laad snel door simpliciteit en omdat ik alle overbodig onderdelen verwijderd heb.
Dit was een leuk project om te doen omdat het een zeer plezierige samenwerking was.

Bekijk de website

Omzetten website in php of html naar WordPress website

Hebt u een html of php website en wilt u die omzetten naar een WordPress website dan bent u op het juiste adres. Om een website van html naar WordPress om te bouwen kan ik het bestaande ontwerp overnemen en eventueel verbeteren. Ik zal dan ook een speciaal theme, template, maken om de transformatie van html naar WordPress zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Wilt u uw website in php of html naar WordPress laten ombouwen, vraag dan nu gelijk een offerte aan en wacht nu langer want WordPress bied heel veel extra voordelen, alleen al het zelf kunnen beheren van de website is iets wat steeds meer mensen willen maar wat denkt u ervan om de website direct ook responsive te maken zodat men de website ook op alle mobiele apparaten kan bekijken en SEO, zoekmachine optimalisatie om uw website die positie in de zoekmachines te geven die het verdient.
Vraag hier onder vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden of laat u door mijn prijzen verrassen door een offerte aan te vragen

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen