• Ontwerpen WordPress website
  • Installatie en configuratie WordPress website
  • Installatie en configuratie plug-in’s
  • Ontwerpen logo
  • SEO, zoekmachine optimalisatie, WordPress website
  • Vertalen teksten van Nederlands naar Engels en Spaans


Wordpress website multilingual seo responsive marquito
Dit was mijn eigen website. Ik wilde een multilingual website omdat ik beschikbaar ben voor iedereen, waar ook ter wereld. Hiervoor heb ik gekozen voor de talen Nederlands, Engels en Spaans. Dit zijn de drie talen die wij zeer goed beheersen en Spaans en Engels zijn de meeste gesproken talen ter wereld en Nederland is omdat ik in Nederland ben begonnen.

De bedoeling was ook om mensen verschillende nieuwe website ontwikkeling zaken aan te bieden. Bijvoorbeeld het maken van een website in verschillende talen waarbij de links en alle menu koppen mee veranderen in de gewenste taal. De website ziet wat de standaard taal is van de browser en geeft deze dan ook direct weer, hierna kan men altijd nog kiezen voor een andere taal.

Ook heb ik de WordPress website zo snel mogelijk gemaakt. Iemand met een langzame internetverbinding moet dezelfde internet ervaring hebben als iemand met een snel verbinding. Ook heb ik hier voor gekozen omdat voornamelijk de snelheid van een website irritatie bij bezoekers voorkomt en de bezoekers een plezierige ervaring geeft bij het bekijken van de WordPress website. Een combinatie van verschillende zaken maken een WordPress website interessant voor een bezoeker maar ook voor de zoekmachines zoals Google.

De website is in voortdurende ontwikkeling en hopelijk kan ik mijn bezoekers hiermee tonen wat de nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden zijn voor de frond-end maar ook voor de back-end van een WordPress website zullen wij proberen zoveel mogelijk actuele informatie te geven.
De website is nu geheel vernieuwd maar het is nog steeds een WordPress website maar met een nieuw jasje en om te beginnen alleen in het Nederlands. Voor vertalen is heel veel tijd nodig dus dat moet eventjes wachten.

WordPress website

WordPress is zeer populair en bied vele mogelijkheden en is makkelijk om zelf te beheren. Zo kan men met WordPress een webshop bouwen en andere complexe soorten websites. Op zich zijn de mogelijkheden eindeloos met een WordPress website.

WordPress is ook zeer makkelijk in gebruik en daarom zeer geschikt voor mensen die hun eigen website willen bijhouden en onderhouden. Het voordeel is dat WordPress website zeer geaccepteerd worden door zoekmachines als Google, Bing, Ask en andere zoekmachines dit maakt het dus ook perfect voor zoekmachine optimalisatie.

Bent u geïnteresseerd in een WordPress website die u zelf makkelijk kan beheren vraag hieronder dan een offerte aan en laat je verrassen door de mogelijkheden en mijn zeer scherpe prijzen.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen