• Ontwikkeling joomla website
  • Aanpassen joomla template
  • Installatie en configuratie plugin’s en extensies
  • Advies zoekmachine optimalisatie, SEO


Aanpassen joomla template klachtenmeldpunt
Klachtenmeldpunt is een Joomla website die bedoeld in als een service waarbij aanbestedende diensten (overheden/semi-overheden) zich kunnen aansluiten en dit is op Europees nivo.

Klachtenmeldpunt is een Joomla website die ontwikkeld is met een bestaand theme die men gekocht heeft. Deze moest hiervoor aangepast worden.
Aanpassen joomla template was de enige eis die men had want de website was verder functioneel maar niet helemaal volgens de wensen en eisen van de klant.

Ik kon dus direct beginnen met het Aanpassen joomla template en heb hier enkele kleine animatie aangepast en verschillende zaken verbeterd. Ook heb ik direct wat kleine dingetjes meegenomen zoals seo zoekmachine optimalisatie die ik zonder meer prijs heb mee veranderd.

Men was direct zeer tevreden over het werk en ik kreeg dan ook direct een nieuwe opdracht voor een aandere Joomla website voor het Aanpassen joomla template.

Aanpassen joomla template

Aanpassen joomla template kan soms een stuk goedkoper zijn dan dat je een heel nieuwe Joomla template laat ontwikkelen maar men moet niet vergeten dat met Aanpassen joomla template men ook zaken blijft hebben die men eigenlijk niet nodig heeft en dat kan soms de website langzamer maken. Als men bereid is om iets meer te besteden dan kan ook die zaken verwijderd worden om de beste prestatie te verkrijgen met het bestaande joomla template.

Als men al jaren met dezelfde website werkt en tevreden is maar toch iets wil moderniseren zoals bijvoorbeeld de website responsive te maken zodat het te bekijken is op alle mobiele apparaten, dit is een zeer belangrijk onderdeel als men meer bezoekers c.q. potentiƫle klanten wil krijgen.

Wilt u uw huidige Joomla template laten aanpassen vraag hieronder dan een vrijblijvende offerte aan en vraag naar de mogelijkheden en laat je verrassen door de scherpe prijzen.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen