• Oplossen problemen website WordPress
  • SEO optimalisatie website WordPress
  • Oplossen kleine probleempjes


Oplossen problemen website WordPress, Jeugdstaat
Deze website had niet zo veel problemen en werkte eigenlijk best goed maar enkele dingen ging wat vreemd en vooral in verschillende browsers. Voor het oplossen problemen website wordpress heb ik dan ook het gehele theme goed nagekeken en direct enkele kleine aanpassingen gedaan om deze te optimaliseren voor SEO en sneller te maken.

Uiteraard heb ik ook hier weer tips en informatie gegeven over SEO, zoekmachine optimalisatie. Omdat ik nu ook het onderhoud doe voor deze website zal ik hierop toe zien en waar nodig meer adviezen en tips geven. En uiteraard net als al mijn klanten zij rekenen op een snelle en professionele service

Dit was maar een klein project maar zeker de moeite waard. Voor de klant had ik de website JBLorenz al opgeknapt, responsive gemaakt en geoptimaliseerd voor zoekmachines.
Nu wordt het tijd o ook de rest van de website van deze klant op te knappen.
Het oplossen problemen website was de moeite waard, nu iedereen de website weer goed kan bekijken in alle browsers en apparaten.

Bekijk de website

Oplossen problemen website

Doordat er steeds nieuwere versie van browsers uitkomen en nieuwe modellen tablets en mobiele telefoon kan het al snel gebeuren dat een website op deze apparaten en of browsers niet meer goed werken. Ook kan het voorkomen dat er iets verkeerd gaat bij een update of upgrade van de website en dat u hulp nodig heeft.
Oplossen problemen website doe ik voor mijn vaste klanten vaak gratis als ik het snel en makkelijk kan oplossen.

Helaas komt het ook voor dat iemand mijn hulp in roept voor het oplossen problemen website dat ik regelmatig veel meer kleine probleempjes tegenkom. In die gevallen zal ik dat netjes eerst doorgeven en een voorstel doen om die problemen op te lossen.

Dus voor het oplossen problemen website wordpress, Joomla, Magento of elke willekeurige website kan men ook bij mij terecht voor een zeer goede en snelle service. Vraag hieronder vrijblijvend informatie of hulp om ook uw problemen metuw website op te lossen.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen