• WordPress website responsive maken
  • SEO optimalisatie wordpress website
  • Oplossen problemen thesis theme


Wordpress website responsive maken, JBLorenz
JB Lorenz ontwikkelde voor gemeenten in Nederland de productiemonitor j-GGZ en kwamen bij mij terecht met de vraag of de WordPress website responsive maken en te optimaliseren voor zoekmachine. Ook waren er verschillende kleine probleempjes met de WordPress website Ook deze klant kwam bij mij terecht via een andere klant die mij had aanbevolen. Er is geen betere reclame natuurlijk maar voor mij ook een hele goede waardering voor mijn werk.

Eerst heb ik de alle kleine probleempjes verholpen en daarna ben ik begonnen om de WordPress website responsive maken en direct te optimaliseren voor zoekmachines, SEO.
Daarbij heb ik heel veel oude zaken verwijderd en daarmee de website een stuk sneller gemaakt. Nu kan de website ook bekijken op de tablet en mobiele telefoons.
Uiteraard heb ik hen ook veel nieuwe adviezen en tips gegeven op het gebied van zoekmachine optimalisatie en hopelijk zullen zij deze toepassen in de toekomst maar dat zal ik persoonlijk in de gaten houden omdat ik nu ook het onderhoud voor deze website doe.

Nu heb ik ook de opdracht gekregen om de andere WordPress website responsive maken dus de klant is erg tevreden en zij kunnen nu ook genieten van mijn snelle service.

Bekijk de website

WordPress website responsive maken

Een WordPress website responsive maken kan door middel van een plugin maar dan ziet het er vaak helemaal niet goed en daarom is het altijd verstandig dit professioneel te laten doen. Ik kan elke PHP, HTML, Magento, Joomla, of een WordPress website responsive maken voor een zeer betaalbare prijs. Als men wil kan ik de website ook direct optimaliseren voor zoekmachine dat u daarmee ook direct meer bezoekers kan trekken.

Heeft u een bestaande website en wilt u die responsive laten maken? Vul dan hieronder het contactformulier in om een offerte aan te vragen of vraag om meer informatie over de mogelijkheden. Wacht dus niet langer en zorg dat je mee gaat met de tijd en direct meer bezoekers naar je website haalt.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen