• Maken van de website in Joomla
  • Maken Joomla template
  • Installatie en configuratie plugin’s
  • hulp met SEO, zoekmachine optimalisatie
  • Design Banners, header, website logo
  • E-books, voorpagina’s en banners en pdf-document
  • Maken verkooppagina’s


joomla zoekmachine optimalisatie Ikwilemigreren
Het project werd gestart met het idee om zo veel mogelijk informatie te bieden aan toekomstige migranten en aan mensen die willen terugkeren naar Nederland nadat men enkele jaren is geƫmigreerd.

De site moest er mooi uitzien en men wilde een beetje in het idee blijven van de emigranten. Omdat veel mensen bij emigreren denken aan een droom die men uiteindelijk werkelijkheid maakt hebben wij besloten iets te doen met wolken, een dromerig idee, daarbij is de kleur licht blauw ook iets dat rust uitstraalt. Voor het cms is er gekozen voor Joomla.

De Joomla website werd als zeer professioneel ervaren en al gauw kwamen hier nieuwe kleine projectjes bij zoals het maken van een downloadpagina en enkele verkoop pagina’s om een e-book te verkopen en een gratis emigratie checklist aan te bieden om zo een maillist te genereren.

Voor mij zat er niet veel uitdaging aan dit Joomla project maar het was wel interessant om hier aan mee te werken en mijn creatieve kanten te tonen.

Op het moment wordt het domein alleen nog gebruikt voor verkooppagina’s om e-books te verkopen voor emigreren.nu en de basis is nog steeds Joomla maar de verkoop pagina’s zijn geschreven in HTML en CSS. De gehele Joomla website is verhuist naar emigreren.nu die ik ook heb ontworpen maar dan in WordPress.

Bekijk website

Joomla

Joomla is een content management systeem net als WordPress maar iets minder populair maar heel veel websites zijn er al gemaakt met Joomla maar vele zijn ook al over gestapt vanJoomla naar WordPress. Beide is mogelijk als men wil kan ik een Joomla website ombouwen naar een WordPress website en andersom.
Als u geinteresseerd bent in een Joomla of WordPress of wilt u van Joomla naar WordPress overstappen of andersom, vraag dan zo snel mogelijk een offerte aan hieronder en laat je verrassen door de prijzen en de mogelijkheden.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen