• Ontwikkeling joomla website
  • Ontwikkeling joomla website template
  • Installatie en configuratie plugin’s en extensies
  • Advies zoekmachine optimalisatie, SEO


Ontwikkeling joomla website art2njoy

Art2njoy is een website over kunst van een kunstenaar die op deze manier zijn kunstwerken probeert te verkopen. Het is een moderne manier om kunst te verkopen en hopelijk werkt het want echte kunstenaars worden steeds schaarser tegenwoordig.

Er is gekozen voor ontwikkeling joomla website met een bestaande template om zo de kosten wat te kunnen drukken. Ontwikkeling joomla website art2njoy hoeft niet veel te kosten maar men kan op deze manier altijd iets besparen en dat is geen enkel probleem.

De klant kan nu zijn website zelf onderhouden en iedere keer als hij nieuwe kunst heeft kan hij deze op de website aanbieden.
Op het gebied van zoekmachine optimalisatie, SEO, heb ik vooral adviezen gegeven en hopelijk neemt men deze adviezen serieus maar dat zal uit de toekomst blijken als men een goede positie krijgt in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Hopelijk de Ontwikkeling joomla website voor Art2njoy geholpen om deze kunstenaar meer aandacht te geven, de aandacht die het verdient.

Ontwikkeling joomla website

Er worden veel websites gebouwd met Joomla maar dat is niet meer zo populair als WordPress. Beide Ontwikkeling joomla website of een wordpress website hebben zo zijn voor- en nadelen. Voor een gewone website kan men beide gebruiken maar als men speciale wensen eisen heeft kan men het beste eens een mailtje sturen met onderstaand contactformulier en ik kan u dan informeren en meedenken om ook voor u een mooie functionele website te ontwikkelen die volledig voldoet aan uw eisen en wensen en meer.

Wilt u ook een Joomla website die u zelf kunt beheren en onderhouden en die goed gevonden wordt. Bijna alles is mogelijk van een Joomla blog tot Joomla webshop. Vraag nu een vrijblijvende scherpe offerte aan en laat je door mijn prijzen en de mogelijkheden verrassen.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen