• Ontwerpen WordPress website 33latintracks
  • Installatie en configuratie WordPress website
  • Installatie en configuratie plugin’s
  • Ontwerpen logo
  • Ontwerpen banners, bulletpoints, buttons, icons, enz.
  • SEO optimalisatie
  • Muzieklijsten (playlist)
  • Implementatie mp3-player
  • Maken categorieën en standaard pagina’s


Wordpress website seo optimalisatie 33latintracks

Deze klant was zeer geïnteresseerd in soortgelijk WordPress website als 22tracks wat op het moment een groot succes is door de app die zij aanbieden.
Omdat de klant Colombiaans is was het duidelijk dat hij latin versie van 22tracks wilde en dit moest dan 33latintracks worden. Eerst hebben we gesproken over de verschillende mogelijkheden en wat eventueel een goed verdien model zou kunnen zijn voor de website.

De klant wist in het begin eigenlijk nog niet helemaal wat hij wilde, behalve dan dat hij WordPress website met Latijns Amerikaanse muziek op de website wilde en vooral heel veel verschillende kleuren. Uiteraard gaan deze twee zaken goed samen maar in combinatie met internet zijn minder kleuren toch iets klant vriendelijker.

De klant was niet makkelijk in zijn besluiten omdat hij te onzeker was waardoor hij dan ook iedere keer weer nieuwe ideeën had en alles weer wilde veranderen. We zijn begonnen met het uiterlijk van de website en het logo. Na veel twijfelen en wijzigen zijn we uiteindelijk op een ontwerp gekomen waar de klant zeer over te spreken is.

Nadat we het ontwerp van de website en logo duidelijk hadden zijn we de theme voor WordPress website gaan maken. Hiervoor hebben alle mogelijkheden van WordPress website toegepast. De klant kan Widgets plaatsen waar hij maar wilt, in de header, de footer, links rechts en zelfs in de pagina zelf.
Voor deze klanten hebben we ook de categorieën aangemaakt en die geoptimaliseerd voor SEO, we hebben de keywords en omschrijvingen bepaald voor alle pagina’s.
Voor de muziek wordt gebruik gemaakt van itunes en deze wordt ook gebruikt voor reclame waarmee wij een verdien model hebben bedacht die zou kunnen werken.

De klant hebben we na afloop een handleiding gegeven zodat hij zelf de website kan aanpassen en de muzieklijsten kan aanpassen zoals hij wilt. De website is geheel geoptimaliseerd voor SEO maar de muziekindustrie is hard en het is dan ook moeilijk hier iets mee te verdienen maar wij wensen onze klant alle succes en hopelijk wordt de website een nieuwe hit voor de zomer waar mensen kan genieten van de heerlijke zwoele en tropische klanken van Salsa, Merengue, Bachata, Cumbia, Tango en andere Latijns Amerikaanse muziek.

WordPress website

WordPress is misschien het meest populaire cms voor eenvoudig en gecompliceerde websites. In het begin werd WordPress vooral gebruikt voor blogs maar dit veranderde al heel snel. Je kan er tegenwoordig webshops mee bouwen en zeer complexe website zoals deze 33latintracks en Funkyrose.
Een WordPress website wordt over het algemeen door zoekmachines gewaardeerd wat weer een extra voordeel bied als men zoekmachine optimalisatie wilt toepassen wat tegenwoordig niet meer is weg te denken uit de webdesign wereld.

Bent u geïnteresseerd in een WordPress website vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan en geef duidelijk aan wat het concept is en of wat de belangrijkste eisen en wensen zijn voor uw WordPress website

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen