16 april 2012 ikkos

Internetmarketing, geld verdienen met internet

Waarschijnlijk zal iedereen tegenwoordig wel bekend zijn met de term internetmarketing. Dit is omdat het waarschijnlijk de beste en meest betrouwbare manier is om geld te verdienen op het internet. Er zijn misschien een paar kleine nadelen maar als je het goed aanpakt zal je er helemaal geen nadelen van hebben. Het grootste nadeel van internetmarketing is dat je vaak veel meer werk moet verrichten dan men normaal vertelt over internetmarketing.

Eigenlijk kan je al met een kleine investering voldoen om je internetmarketing onderneming te beginnen maar die zal je er zeker altijd weer uithalen. Belangrijk is dat je er een inkomen aan overhoud waar je van kan rondkomen en nog mooier is als je je baas uiteindelijk kan ontslaan.

De voordelen zijn:

  • Je kan beginnen naast je huidige werk
  • Je bent niet gebonden aan plaats en tijd
  • Je kan je eigen werktijden bepalen
  • Als het goed loopt kan je het op automatische piloot zetten
  • Je kan het in het Nederlands doen maar ook in een andere taal
  • Je hebt geen speciale kennis nodig, iedereen kan het doen
  • Ervaring, technische kennis en talent zijn handig maar niet nodig
  • Het is de beste manier om van je hobby je werk maken
  • Er zit geen grens aan hoeveel je verdient

Het leuke van internetmarketing is dat je alleen een computer met internet nodig hebt en dat je kan werken waar, wanneer en zolang, of zo weinig, als je maar wilt. Maar dat is nog niet alles, want je bent je eigen baas en hebt geen andere medewerkers. Wat is er leuker dan dat je lekker je eigen baas bent terwijl je je geld kan verdienen waar je maar wilt, zelfs in een hangmat ergens in de tropen.

Men vergeet vaak dat het opstarten een tijdje kan duren maar je kan er al mee beginnen terwijl je er gewoon nog een baan naast is. Je kan dus lekker in je eigen tijd beginnen tot het begint te lopen. Als je dan genoeg verdient om onafhankelijk te zijn, ontsla je je baas. Eigenlijk is er geen leukere manier om van je hobby of interesse je werk te maken.

Hoe geld verdienen met internetmarketing

Nu vraag je je natuurlijk af hoe je dan geld zou kunnen verdienen met internetmarketing. Hier kan je op het internet heel veel verschillende verhalen lezen en vele zullen je vertellen je dat je zonder hard werken al heel veel geld kan verdienen. Maar je moet wel eventjes bij hen een pakketje kopen. Dat is dus eigenlijk niet nodig en zeker niet als je er mee begint naast je werk. Op het internet is er heel veel informatie en zijn er goeie ideeën te vinden om met internetmarketing geld te verdienen.

De bekendste vormen van geld verdienen met internetmarketing zijn:

Een professionele website voor internetmarketing

Iets waar je in ieder geval in zal moeten investeren voor internetmarketing is een eigen website en dat kan je zo duur maken als je zelf wilt natuurlijk. Een professionele website hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Uiteraard kan je zelf proberen een website te bouwen en zelf leren hoe je een website moet maken. Als je een eenvoudige website met een blog wilt dan kan dat bijna gratis, je hoeft dan enkele te betalen voor je domein en je hosting. Je kan je zelf ook veel tijd, stress en geld besparen door de juiste webdesigner aan te nemen. Als je alleen een blog wilt dan kan dat heel goedkoop en je kan zelfs een professionele theme voor WordPress of een template voor Joomla laten ontwerpen. Het makkelijkste is een professionele template of theme te laten ontwerpen en dat hoeft niet meer te kosten dan 150euro. Voor een complete website met je eigen logo, stijl en geheel geïnstalleerd en geconfigureerd hoeft niet meer te kosten dan 500euro. De rest van de kosten heb je dan in de hosting en eventueel een autoresponder voor de e-mailmarketing.

Voor vragen kan je mij altijd een mailtje sturen en ik kan je dan adviseren wat de beste en goedkoopste oplossing is voor jouw internetmarketing onderneming.

Tagged: , , , , , , , , ,

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen